SÍLA A PROMYŠLENÝ DESIGN
Společnost HUROM se stala v průběhu let předním a mezinárodně nejuznávanějším výrobcem vertikálních pomaloběžných odšťavňovačů. Je to především díky tomu, že tuto technologii vymyslela a vyvinula právě firma HUROM.
Hurom je luxusní korejská značka, jenž se pyšní 50Ietou tradicí výroby a vývoje odšťavňovačů. Firma Hurom vyvinula jedinečnou a patentovanou technologii nízkootáčkového odšťavňování (SST TM) a nejen díky tomu je jedničkou na světovém trhu v oblasti nízkootáčkového odšťavňování. Nabízí kvalitní odšťavňovače s tou nejvyspělejší technologií již od roku 1974. Kloubí své ideály vést lidstvo k návratu k přírodě a zdravému životnímu stylu s požadavky dnešní hektické doby na vysokou kvalitu, design a špičkovou technologii.
OCENĚNÍ
V letech 2014 a 2015 vyhrála tato firma ocenění IF Product Design Award (za rok 2014 dokonce dvakrát). V roce 2013 vyhrála i cenu International Design Excellence Awards (IDEA). Jde o cenu udílenou v severní Americe.
V roce 2017 vyhrál model Hurom H-AI H34 One Stop cenu mezinárodního veletrhu se spotřební elektronikou IFA v Berlíně, jenž patří mezi nejuznávanější veletrhy se spotřební elektronikou nejen v Německu, ale i v Evropě.
Odšťavňovače HUROM navíc získaly věhlasnou cenu za design - Red Dot, kterou se mimo jiné pyšní například i firma ŠKODA auto.
VÝZKUM A VÝVOJ
Firma HUROM byla založená v roce 1974. Věnovala 30 let výzkumu extrakce šťávy. Poté přišla s první generací vertikálních šnekových odšťavňovačů s patentovanou technologií Slow Squeeze.
V laboratořích společnosti Hurom se nevyvíjí jenom odšťavňovače, ale také se zde zkoumají vlivy konzumace čerstvých ovocných šťáv na lidské zdraví. V HUROM Bio Food Research Center se vědci zabývají zkoumáním životního stylu spotřebitelů a vlivy a účinky konzumace čerstvých ovocných šťáv. Snaží se čerstvé ovocné šťávy z přístrojů Hurom dokonale prozkoumat a díky těmto znalostem společnost Hurom může neustále pracovat na inovacích a vylepšováních svých odšťavňovačů. Hledají zdravější způsob jak žít, nejen studiem a výzkumem technologií (odšťavňovačů), ale také studiem životního stylu a prospěšnosti konzumace čerstvých ovocných šťáv.