Prozkoumejte skutečné složení prémiové šťávy

Čerstvě lisované šťávy jsou malým přírodním zázrakem. Najdeme v nich celou škálu vitamínů, minerálů a dalších pro tělo potřebných látek, které hravě nahradí multivitamínové tabletky. Prémiové odšťavňovače Hurom s nízkými otáčkami dokáží čerstvou šťávu z ovoce a zeleniny vylisovat do poslední kapky a zachovat uvnitř skutečnou chuť všech ingrediencí. Běžné kuchyňské odšťavňovače fungují na bázi odstředivé síly, která zanechává šťávu nevzhledně napěněnou s vodovou chutí. Přečtěte si, co se skrývá v čerstvých šťávách!

JAK TO TEDA JE S VLÁKNINOU?

Vláknina
 
Rozpustná vláknina má schopnost absorbovat vodu a v trávicím traktu fermentuje, proto může být zdrojem energie. Reguluje trávení tuků a jiných sacharidů a díky absorbovaným tekutinám nás dokáže i zasytit. Nerozpustná vláknina v trávicím traktu nefermentuje a není zdrojem energie. Zvětšuje objem obsahu ve střevech a zkracuje dobu, po kterou tam zůstává potrava.
 
Fytonutrieny
 
Rostliny produkují chemické sloučeniny známé jako fytochemikálie nebo fytonutrienty, které nás chrání před různými vnějšími podněty. Konzumace fytonutrientů chrání naše tělo před volnými radikály a regenerují poškozené buňky. Tím pomáhají zpomalit proces stárnutí a předcházet různým nemocem.
 
CO SI TĚLO ŽÁDÁ - PEČUJTE O SVÉ ZDRAVÍ
 
Enzymy
 
Enzymy jsou biologické katalyzátory klíčové pro bezpočet fyziologických procesů nezbytných pro udržení lidského života, včetně trávení, vylučování odpadu a prevence nemocí.
 
Vitamíny
 
Vitaminy jsou životně důležité živiny, které organismy potřebují k růstu, usnadnění biologických procesů a udržování homeostázy.
 
Minerály
 
Minerály jsou základní chemické prvky, které hrají ústřední roli při kontrole a udržování fyziologických procesů.
 
STRAVOVACÍ NÁVYKY - MALÁ ZMĚNA S VELKÝM DOPADEM
 
Čerstvé ovoce, zelenina a bylinky přirozeně obsahují všechny tyto složky, je ovšem důležité dbát na šetrný způsob zpracování! Odšťavňovače Hurom se šnekovým lisem, narozdíl od odstředivých odšťavňovačů, dokáží jemně oddělit tekutinu od pevných složek a za působení velké mechanické síly dostat z každého kousku jen to nejlepší.